ZGODBA O ROJSTVU LONDON LASH PRO

Želite izvedeti več o naših začetkih? Sprehodite se med slikami in teksti spodaj. Spoznajte Hanno Putjajo, ustanoviteljico in izvršno direktorico podjetja London Lash Pro.

ZAČELO SE JE LETA 2014

Potem, ko je postala izjemno priljubljena na družbenih medijih, je naša izvršna direktorica in ustanoviteljica Hanna Putjato začela prejemati prošnje lash stilistk za poučevanje priljubljenega “Ruskega volumna”. Zavrnitev priznanih akademij za lepotno usposabljanje, je Hanno spodbudila k ustvarjanju lastnih tečajev, akreditiranih pri organizaciji Beauty Guild.

TVEGANJE, KI SE JE IZPLAČALO!

Hanna je spoznala, da njene tečajnice potrebujejo različne izdelke, da bi začele svojo kariero trepalnic. Nakup posameznih kompletov trepalnic velikih blagovnih znamk je postajal drag! Po natančnem premisleku je Hanna tvegala in si sposodila 9.650,00 € za vložek v nakup izdelkov in pripomočkov za trepalnice – ostalo, kot pravijo, je zgodovina!

ROJSTVO ZNAMKE LONDON LASH

Istočasno je sama žonglirala z naročili na eBayu, tečaji, usposabljanji in sestanki, hkrati pa  oblikovala še spletno stran, zato se je Hanna odločila, da je čas da zaposli svoje prve člane ekipe. Po tem, ko je zaposlila štiri lash stilistke, je Hanna blagovno znamko podjetja poimenovala v Lady Lash, ki pa se je kasneje preimenovala v London Lash – blagovno znamko, kot jo poznate in ljubite danes!

IZ LONDONA DO CELEGA SVETA

Vse večja priljubljenost Hanne in njene blagovne znamke, se je odražala v povabilih, da sodi in predava na profesionalnih dogodkih po vsem svetu! To je navdihnilo Hanno, da je v Londonu organizirala svoje lastno tekmovanje  – “Lash Battle” – ki so se ga vsako leto udeležile tekmovalke iz več kot 20 evropskih držav!

LONDON LASH DANES

London Lash se je iz podjetja s sedežem v domači dnevni sobi, spremenil v ogromno družino z več kot 40 zaposlenimi in 50 partnerji – IN še vedno rastemo! Z našimi pionirskimi izdelki in treningi še naprej skrbimo, podpiramo, navdihujemo in utiramo pot uveljavljenim in bodočim stilistkam po vsem svetu.

POSTANI LONDON LASH STILISTKA

PRIKAŽI TEČAJE

V ČEM SE RAZLIKUJEMO OD DRUGIH?

  • Vsi London Lash tečaji so usmerjeni v pripravo visoko usposobljenih stilistk in učenje se ne konča s koncem tečaja. Za pridobitev diplome iz klasičnega podaljševanja trepalnic, boste morali na izpitu pokazati varno izvedbo storitve. Med pripravami na izpit boste sodelovali z mentorico, ki vas bo vodila ves čas izopolnjevala.
  • Vse skupine so vedno izjemno majhne (največ 4 osebe), kar pomeni, da ima mentorica dovolj časa za vse. V ponudbi so tudi individualni tečaji.
  • Ob vas pa bomo stali tudi, ko boste že samostojne. Kadarkoli boste potrebovali nasvet, se lahko vedno zanesete na pomoč naših mentorjev.